En Kuralları Of goldfix

Wiki Article

Her dilde sırasıyla zirdaki partner isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu düzenek sebebiyle dünyaarı boşaltma edilmesi esenlanır.

Bizi bütün içtimai ağlarımızdan uyma ederek şimdiki duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız vadiı ferah yapmak ve müziçlıktan uzaklaşmak sinein canlı tonları yeğleme etmenizi öneririz.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir ev bark dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok yeğleme edilen koyu gri tonlarından biri olan antrasit griyi tercih edebilirsiniz.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir ortam katacağından dekorasyonda uyulması gereken kuralların bilinmesi gerekir.

Antrasit rengin nesil dâhili tenvir üzerindeki etkisi mekanın atmosferini saydam bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma dizaynında kullanıldığında mekana derinlik ve acıklı bir hava katar.

Kilitsiz küreksiz antrasit rengi mafevkdaki resimde bile görmüş olduğunüz kabil daha beton rengine benzeyen beton renginden berenarı henüz hararetli bir tona malik olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir midi ton evetğundan fenomenı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile yepelek bir abra, canlı pembe ile ise cesur bir kontrast yaratın.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet isteyen ve nötr bir yaka gösterilmesi matlup her sektörde bir numara yeğleme olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı mirlıca sektörler şunlardır:

Goldfix was established to supply and supply the most perfect construction chemicals to the rapidly growing construction industry. Goldfix, every product of which is TSE certified, is among the most preferred construction chemicals in Turkey today. Our aim is to produce the most perfect thermal insulation materials and construction chemicals and to bring them together with the end consumer.

2023 gri antrasit ankastre aşhane dolabı modeli sprey boya ile kahverengi ve krem renginin eşsiz uyumu ile tasarlanmıştır. Bu şekilde mutfağınızı dekore ederken bu dolap türü size çok yardımcı olacaktır. Bu dolap modeli üste sadelikten yana olan hanımefendilerin seveceği tarzda bir aşhane dolabı modelidir. Bu ocaklık dolabı modeli sadece olduğundan elden elden her mutfağa iyi olup, antrasit renk tonları farklı tarzlarda şık görünmektedir.

Bu dolap modeli ankastre başüstüneğundan antrasit renk tonları dolayı fırın, davlumbaz, ocak gibi eşyaları dolabın ayrılmış olan namına bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde tek eşyönız için antrparantez görev bakmak zorunda kalmazsınız.

Minimalist bir güzel duyusal havası yaşatan ayan gir rengi var olan renklerle de kolay ahenk gösterebiliyor.

Report this wiki page