En antrasit duvar boyas Sırları

Wiki Article

Çbeyin taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Daha mat tonlarda olan bu duvar rengi modern tarz ile berenarı uyumludur. Beyaz renkler ile dört dörtlük bir intibak halindedir.

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları hakkında daha detaylı bilim vermek istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı yanılgı yapmadan satın alabilirsiniz.

Gri duvar boyası tonları, sadık kombin edildiği renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası renkleri beyninde derlediğim 10 renk karşı bir araştırı yapmış oldum.

Bu da griyi bir ofis odasını yahut denk odası dolabını boyamak midein en bol renklerden biri yapar: Her dü rengin yakın kombinasyonu ile vadiınızın her saat tekdüze ve prezentabl görünmesini sağlamanız olanaklı.

Yeşil kırlent, yeşil kilim evet da halı, yeşil fon perde kadar parçalar antrasitin baskın evetğu mobilyaları tartılı şekilde tamamlar.

Hararetli gri odaklı bir hane dekoru yapmayı ve seçeceğiniz başka renkler sayesinde alanda hafif geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri sarih gri olmalı!

Koz, meşe, çam üzere sprey boya ahşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Ayazlık dekorasyonunda evet da genç odası dekorasyonunda ilenmeşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var ise, mobilyanın iskeletinin ahşap malzemeli olmasına dikkat edebilirsiniz.

Beyaz zehir ve antrasit renk kombinasyonu hafif ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Beyazın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır ve yepelek bir abra oluşturur.

Ani fren ve kaymakamlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda fariğ uyumasını esenlar.

Mükemmel bir antrasit uyumu henüz fevkdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki hararetli antrasit, kar beyaz ocaklık dolapları ve beyaz zehir yer ile dengelenmiş.

Doğal ışıkla harmanlandığında yahut hararetli renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza sıcaklık ve ferahlık goldfix getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu ismi almış olan bu renk şimdilerde ev dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı başarmıştır. Derin antrasit renk siyaha benzeyen en kıpkızıl tonudur.

Daha modernize ve daha az karakterize mekanlar karınin ise grinin itici tonlarını kullanın. Antipatik tonlarda göze çarpacak olan alt ton mavimsi, yeşilimsi yahut morumsu olup azıcık henüz yürekli ve sınai bir alım sağlayacaktır.

Antrasit tonları farklı tezyinî unsurlarla kolay düzen sağlamlayarak odanın estetiğini zenginleştirir. antrasit gri dekorasyon Antrasit renkli mobilyalar kuut odasına yanıltıcı ve har bir hava katar.

Report this wiki page